Maak vrijblijvend kennis met ons uitgebreid dienstenpakket.

VERKOOP

Uw vastgoedkantoor Century 21 Anders Wonen neemt alle juridische, commerciële en administratieve taken graag van u over bij de verkoop van uw woning! Bij elke verkoop trachten we de persoonlijke wensen maximaal te respecteren en bieden we zowel kopers als verkopers individuele begeleiding van A tot Z tot aan de akte.
 

VERHUUR

Het verhuren van een eigendom is zo veel meer dan enkel het opstellen van een verhuur-overeenkomst. Een eigendom verhuren betekent ook : het zoeken naar de juiste huurder, het voorleggen van een verplicht energieprestatiecertificaat (EPC), het opmaken van de wettelijk verplichte plaatsbeschrijving, de registratieplicht, de overdracht der nutsvoorzieningen, het regelen van de huurwaarborg, enz. 

Uw vastgoedkantoor Century 21 Anders Wonen staat u bij en neemt dit alles graag van u over!
 

GRATIS WAARDEBEPALING

Vastgoedkantoor Century 21 Anders Wonen hecht veel waarde aan een correcte schatting van uw woning aan reële marktprijzen. Wij kunnen door onze knowhow en ervaring de correcte prijs van uw woning bepalen. Samen met u bekijken wij welke realistische vraagprijs voor uw woning kan gesteld worden om uw woning ook effectief verkocht te krijgen.

Bent u benieuwd wat uw woning waard is, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gratis waardebepaling van uw woning!

 

Voor al uw vragen kan u ons bereiken via 03/369.69.21 of stuur een mail via onze contactpagina !