KIJK & KOOP

KIJK & KOOP - dag 


Koop of verkoop jouw woning op 1 dag * dankzij het systeem van 'Kijk & koop '. Met 'Kijk & koop ' willen we elke kandidaat-koper de kans bieden om een eerlijk bod uit te brengen op de woning van hun dromen en krijgt de verkoper de maximale verkoopprijs.

 

'KIJK & KOOP '

Voor kopers

Wil je een huis kopen maar is er net iemand jou voor geweest? Je bent niet alleen. Dit is een probleem dat veel mensen ervaren tijdens hun zoektocht naar een woning.

Met een 'KIJK & KOOP'-dag willen wij iedereen een eerlijke kans geven om een bod te plaatsen op de woning van hun dromen.
 
HOE WERKT HET?
Op de vooraf vastegestelde bezoekdag is iedereen welkom om de woning te bezichtigen. Dit gebeurt op afspraak, waarbij iedereen persoonlijk wordt begeleid. Je krijgt volledige inzage in het verkoopsdosier en hebt alle mogelijkheid om vragen te stellen over de woning.

De verkoper stelt een richtprijs vast. Indien de woning voldoet aan jouw verwachtingen, plaats je na de bezichtiging een bod. Een bod kan geplaatst worden tot 48 uur na de bezoekdag. * Je biedt wat de woning voor jou waard is. Je bod kan je achteraf niet meer veranderen.

De eigenaar-verkoper heeft het recht en behoudt steeds de vrijheid om een bod al dan niet te
aanvaarden.

 

Voor verkopers


Als verkoper van je woning wil je uiteraard de maximale verkoopprijs halen.

Met een 'KIJK & KOOP' - dag verkoop je je woning aan de hoogste prijs.
 
HOE WERKT HET?
We bepalen samen een datum voor een bezoeksdag . Op deze dag is iedereen welkom om jouw woning te bezichtigen. Het enige wat jij moet doen is ervoor zorgen dat je woning er tiptop uitziet.

Je bepaalt zelf de richtprijs. Na afloop van de bezoeksdag bieden de kandidaat-kopers op jouw woning. Binnen de 48 uur verkoop je je woning aan de hoogste bieder.

Een topverkoop wat ons betreft: op 1 dag je woning verkopen én de maximale verkoopprijs ervoor gekregen!

Ben je niet akkoord met het bod, dan organiseren we een nieuwe verkoopsdag of werken we volgens de klassieke methode.

 

*of zoals voorafgaand nader aangegeven door de makelaar op de pandfiche